Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Cari duit internet bersama clickbank

Wednesday, June 18, 2008 www.tips-fb.com by Admin · 1 comments
Filed under: ,

Sebagaimana yang diketahuit, clickbank telah membuka kembali penyertaan dari rakyat Malaysia. Dahulu saya terpaksa menggunakan virtual address US untuk mendaftar clickbank.

Apa itu clickbank?

Seperti paypal, check2out,stormpay, clickbank sebenarnya ialah satu transaksi online yang membenarkan jual beli di atas talian.

Clickbank ialah satu program affiliate yang terbesar dan terkenal di seluruh dunia. Kebanyakan usahawan internet ternama dunia menggunakan clickbank untuk menjual produk digital mereka.

Untuk menjadi agen affilate dengan clickbank, kita tidak perlu mendaftar dengan website penjual produk sebaliknya kita hanya perlu menukar hoplink dengan user id clickbank kita dan secara automatik komisyen dari penjualan produk digital (ebook, software, keahlian) akan dimasukkan ke akaun clickbank kita.

Contoh reseller link clickbank

http://AFFILIATE.reseller.hop.clickbank.net

Gantikan perkataan
AFFILIATE dengan user id clickbank kita.

Untuk mengetahui lebih lanjut dan mendaftar secara percuma click bank KLIK DI SINI

Sementara itu saudara Mawardee, telah mahasiswa IPTA telah menghasilkan sebuah laporan PERCUMA! mengenai clickbank yang bertajuk "7 Kesilapan Utama IM di Clickbank" untuk membantu dan menerangkan kesilapan-kesilapan yang membuatkan kita tidak kurang mendapat pendapatan secara online dengan clickbank.

Laporan ini akan menerangkan konsep asas fungsi ClickBank & 7 kesilapan-kesilapan utama yang dilakukan oleh ramai usahawan internet ketika mempromosi produk-produk di ClickBank.

Dapatkan laporan percuma tersebut dengan klik gambar "laporan khas" tersebut.Comments

1 comments to "Cari duit internet bersama clickbank"
  1. Saya ada satu idea bagaimana rakyat Malaysia boleh buat duit dgn Clickbank Mall secara percuma

    Sila klik pada nama saya = safuan