Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Pendapatan Pasif

Saturday, March 26, 2011 www.tips-fb.com by Admin · 3 comments
Filed under: ,



Salam,

Sejak akhir2 ni, aku mmg kurang aktiviti cari duit internet kecuali update blog dan moderate yahoogroups aku. Blog-blog aku yang lain pun banyak tak update kecuali yang auto blog.

Ni semua angkara aku mula mengalihkan perniagaan kpd offline. Tak sempat nak mengonline kan biz offline walaupun mmg dah ada banyak plan di kepala. Selagi aku masih biz part time mmg la xde masa.

Berbalik kepada bisness offline aku, sebenarnya aku sibuk membantu wife dengan bisnes pakaian dia. Org rumah aku mmg seorang penjual yang berbakat sedangkan aku mmg keras lidah nak mempengaruhi customer hehe.

Baca Artikel Penuh

Sangap menunggu Nuffnang

Friday, January 21, 2011 www.tips-fb.com by Admin · 3 comments
Filed under: ,

Salam,
Memang agak lama saya tak update blog cari duit internet ini. Bukan bermakna saya tidak cari duit internet lagi tetapi aktiviti saya kini kian terbatas. Maksud 'sangap' pada tajuk entri kali ini bukannya bermaksud 18SX tetapi sangap = mengantuk menunggu duit dari Nuffnang.

Ini kerana saya banyak membantu wife saya dengan kedai pakaiannya http://www.shazlinshoppe.com/. Walau pun website ni saya pun tak sempat nak update, sebagai seorang yang mempunyai hobi mendalam dengan web, website mesti disetup dahulu walaupun kedai offline baru dibuka. Jangan tak percaya modal untuk membeli kedai saya ni, sebahagian darinya ialah dari income cari duit internet saya!

Baca Lagi