Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Projek akhir berakhir..

Tuesday, May 13, 2008 www.tips-fb.com by Admin · 1 comments
Filed under:

Salam,

Lama benar aku tak update blog ni, dah naik berabuk dah..

Dengan siap bindingnya projek aku bersama hard covernya, maka berakhirlah pengajian program Ijazah Multimedia Komunikasi dengan kepujian aku. Walaupun masih belum grad lagi tapi terasa amat lega bila aku berjaya melengkapkan kredit kursus yang diambil untuk melayakkan aku untuk grad.Alhamdulillah.



Selama ni aku sibukkan buat ebook, sesekali buat buku fizikal naik berpeluh juga. Terima kasih kepada penyelia projek aku En Ariffin kerana memberi bimbingan yang ikhlas.



Akhirnya..Walaupun tahun ni umur aku dah 37 tahun. Selepas ini aku boleh menumpukan lebih perhatian di bidang Perniagaan Internet yang kucintai. Apa pun kerjaya aku di bidang komunikasi takkan dilupakan.

Selepas ini blog ini akan cuba aku meriahkan semula dengan projek-projek cari duit internet untuk dikongsi bersama.


Inysaallah

Comments

1 comments to "Projek akhir berakhir.."
  1. Man Hitachi says:

    tahniah bro! Semoga lepas tu abang dapat bagi lagi banyak info ttg cari duit diinternet.terima kasih