Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Program cari duit bersama Apsense

Tuesday, January 01, 2008 www.tips-fb.com by Admin · 2 comments
Filed under:

Salam tahun baru,

Saya baru mendapat email mengenai apsense.Sebenarnya saya telah mendaftar dengan apsense dah lama tapi tak aktif dan dah lupa pun. Earning saya setakat ni hanya USD1.95.

Sedikit penerangan mengenai Apsense ialah:

Anda tentu sahaja mempunyai akaun social network seperti Myspace, Friendster, High5, Yumie, Orkut dan lain - lain.

Ini peluang untuk anda untuk mencuba yang terbaru dan kelebihannya adalah anda dibayar sehingga USD$5.00 atau Ringgit Malaysia RM17.50 untuk setiap friend didalam network anda.

Maklumat lanjut boleh diperolehi di: http://www.apsense.com

Kepada Internet Marketer, ini adalah peluang anda memasarkan produk anda ke seluruh dunia!

Selamat Maju Jaya


.

Comments

2 comments to "Program cari duit bersama Apsense"
 1. Anonymous says:

  Sdr,

  Anda telah mahir didalam bidang perniagaan melalui internet. Saya ingin mencadangkan produk tambahan perniagaan anda iaitu video emai yang di mulakan oleh talkfusion.com

  Syarikat dari USA ini menawarkan talkfusion untuk software VIDEO EMAIL. Video email akan menjadi satu alat perhubungan, pemasaran, hubungan peribadi dan berbagai lagi cara penyampaian mesej pada masa akan datang.

  Sebagai perniagaan, saudara boleh membeli produk atau menjadi INDEPENDENT ASSOCIATE (penjual) produk ini. Produk ini tidak akan dijual melalui kedai kedai computer atau software diseluruh dunia.

  Sepanjang kajian saya, belum ramai/ada lagi orang dari Malaysia menjadi INDEPENDENT ASSOCIATE lagi . Saya rasa anda dan saya adalah antara orang yang pertama yang menjadi pengedar talk fusion di Malaysia ini.

  Seperti produk internet lain, ia sudah menyediakan website untuk INDEPENDENT ASSOCIATE bila anda mendaftar. Latihan dan tunjuk ajar diadakan pada masa-masa tertentu oleh UPLINE kita.

  Ganjaran juga sama seperti perniagaan lain sila rujuk didalam OPPURTUNITY didalam website yang saya kembarkan. Cuma pembayaran bukan secara PAYPAL yang sentiasa yang menjadi masalah didalam perniagaan internet. Pihak TALKFUSION akan menyediakan GLOBAL PAY CARD (www.globalpaycard.com) yang boleh digunakan disetiap ATM di Malaysia ini dan boleh dikeluarkan dalam TUNAI RM Malaysia.

  Sila rujuk dalam ruang FAQ dibawah tajuk OPPURTUNITY.

  Selain perniagaan yang cara ini, saudara juga boleh menjual PRODUK ini kepada pelanggan korporat atau Kerajaan secara satu-satu dengan harga yang lebih tinggi melalui PURCHASE ORDER atau PESANAN KERAJAAN (L/O).

  Saudara juga boleh menjual kepada webmaster, syarikat pengiklanan, pengedar kereta, florist dan berbagai syarikat lagi.

  Alat bantuan penjualan dalam bentuk powerpoint juga disediakan bila saudara telah menjadi INDEPENDENT ASSOCIATE.

  Saudara juga boleh menyebarkan perniagaan keseluruh dunia sebab ini akan menjadi satu-satu kaedah komunikasi yang penting pada masa akan datang.

  Untuk mengetahui lebih lanjut produk ini sila klik
  http://www.talkfusion.com/1727313
  Click here to view my video email.
  Yang Benar,
  Nasarudin Abu Hassan

 2. terima kasih Nasarudin. Saya akan cuba program tersebut dan bagi ulasannya nanti.