Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Menjana wang sambil tidur

Monday, January 28, 2008 www.tips-fb.com by Admin · 30 comments
Filed under:

Anda mahu menjana wang sambil tidur walau tanpa modal pun? Tapi kalau nak lebih kena letak modallah. Bayaran di buat melalui paypal. Kalau tiada akaun paypal boleh mendaftar di sini.
Cara nak verify akaun paypal jika tak mahu menggunakan kredit kad visa sendiri boleh memohon debit card visa di Public Bank. Bayaran minima RM25 sahaja. Kemudian dengan kad visa anda boleh mengeluarkan wang paypal anda.

Saya dah lama juga tinggalkan program mcm ni tapi selepas diperkenalkan oleh seorang rakan cyber. Saya cuba mendaftar dan membuat sedikit research di internet program ini bukannya scam dan dah bayar selama 6 bulan. Jika sesiapa telah mengenali saya, saya memanglah anti dengan program-program bodoh.

Jika berminat sila tinggalkan mesej di ruangan comment dan saya akan ajar cara menjana wang dengan program ini walau pun tengah tidur.

Comments

30 comments to "Menjana wang sambil tidur"
  1. Azreynawi says:

    Bro Blalang,
    Tahniah kerana telah mendapat hasil melalui internet atas usaha sendiri. Susah nak dapat cek dari google nih, tapi bro blalang dah dapat. Syabas!

    Saya dah cuba macam-macam cara untuk dapat duit internet tapi semuanya hampeh belaka... Satu-satunya yang mendatangkan hasil adalah autopilot global yang beberapa tahun dahulu begitu popular. Tapi program tu menipu orang ramai... saya mencari downline begitu ramai dan mendapat hasil tetapi saya rasa bersalah kerana downline saya tertipu dan tiada hasil. Malah, wang mereka lesap..., jadi yang mana sempat dipulangkan, saya pulangkan kepada downline saya.... yang tak sempat saya mintak halalkan. Sampai sekarang saya rasa bersalah!!!!

    Program autosurf, click surf, HYIP dan sebagainya tu bagi saya adalah menipu semata-mata. Kita hanya mengkayakan orang lain... semuanya saya dah cuba dan banyak kali kena tipu.

    Sekarang saya nak tumpukan pada adsense, tengah belajar sikit-sikit. Harap-harap google tak gantung akaun saya atas alasan 'froud click'. Ramai yang dah kena kan..!?

    Saya pernah daftar untuk Marketiva tapi tak reti caranya. Tadi baru download panduan dalam bahasa melayu... bolehlah saya cuba lagi.

    Selepas baca blog ni, saya dapat banyak panduan dari bro blalang. Tentang buat duit sambil tidur tu, harap bro blalang dapat bagi panduannya. Emailkan pada saya ya! azreynawi@gamail.com

  2. tolongla ajar cari wang sambil tido...
    saya student yg ketandusan idea nk cari wang saku..

  3. Anonymous says:

    boleh contact saya tak? interested dgn buat duit sambil tido nih..
    kurmamanis@gmail.com

  4. akumomok says:

    nak kene bayar ker nie

  5. Anonymous says:

    saya pun berminat nak tau...bleh tlg ajar saya..ni email saya aarene_adyck@yahoo.com...tq

  6. pheyZ says:

    hi bro,
    tima kasih la krn sudi memberi tunjuk ajar dlm bisnes online ni..

    saya pn berminat gak untuk mempelajari bisnes ni..

    emel saya :
    faisal.othman[at]graffiti.net

  7. Anonymous says:

    Kalau sudi tlglaa ajarkan saya bagaimana nak cari duit walaupun dlm keadaan saya tgh tido...

    Saya dah muak dgn keje mkn gaji ni...tlg laa mr blalang..
    bmj1001@gmail.com

  8. Anonymous says:

    Askm bro blalang, harap sudi ajarkan saya teknik jana wang semasa tidur.
    egoldnozero@yahoo.com

  9. Anonymous says:

    dah byk cara sy cuba utk carik duit dr internet, tp x pnah b'jaya.
    hopefully, tnjuk ajar abg blalang boleh m'dtg kn minat utk + duit lbih. ;)

    pls email sy yerr..
    momos_jim@yahoo.com.sg

    trimas.

  10. macam best jer bunyi nyer, kalau boleh saya nak join, email saya: kamal.ahlong@gmail.com

  11. Maaf,saya tak sempat nak reply semua email. Anda boleh menjana wang dengan register di :

    http://bux.to/?r=blalang

    Kemudian email kepada saya maklumat user id anda, dan saya akan beri kepada anda secara percuma satu software autoclik.

    Bila sudah run software tu, anda hanya perlu login dan lepas tu anda boleh buat kerja lain / tidur

    ~blalang~

  12. JinGGa says:

    Hi, saya sgt berminat dengan menjana wang sambil tidur ni. Boleh beri tunjuk ajar tak? Saya tinggalkan emel saya kat sini

    jinggamelody@gmail.com

    JinGGa

  13. Anonymous says:

    hye...
    ley e-mail kan x cara menjana wang smbil tido..
    student skang byk pakai duit so nk try la cari duit...

    frienzy_88@yahoo.co.uk

  14. Anonymous says:

    A'kum sedara blalang,

    nampak mcm menarik jugak teknik sedara ni...harap dapat kongsi sama ye...time kasih...
    mailto : joharin.survey@gmail.com

  15. bro..ajr sy nk buat duit sambil tido

  16. ajar nk buat duit sambil tido


    mr.izard@yahoo.com

  17. Anonymous says:

    saya tak pandai langsung dlm paypall stail ni..takut pula kalau tak org nak tunjuk ajar abis le..saya rm25 pun duit juga,....

  18. Anonymous says:

    SY PON NK BLAJA GAKS...

    penyupatta@yahoo.com

  19. Hi.. makasih bt infonya.. main2 donk ke tempat ku.. dan aku tolong diajarin yah
    http://bluetoz.blogspot.com/
    thanks

  20. Hi.. makasih bt infonya.. main2 donk ke tempat ku.. http://bluetoz.blogspot.com/
    thanks

  21. Anonymous says:

    email me too bro

    nak tahu gak

    thanks bro

    dafrestailo@gmail.com

  22. tolong bg panduan ttg program ni...

  23. nk gak rasa dpt duit sambil tido hehehe

  24. bg info kt email ni ek...
    jonitech@gmail.com

  25. tolong hantarkan pape yang patot kat gua bro...thanks sudi kongsi benda berharga ni.....putrarm@gmail.com

  26. Anonymous says:

    saya berminat dgn buat duit sambil tidur tu.. apa bnde tu? halal ke? harap beri info. ini email saya, skywalker8055@hotmail.com

  27. Anonymous says:

    saye budak nk blajo..cari duit smbl tidi gak..aja ye..
    ni emel syer..eceh2@yahoo.com

  28. Anonymous says:

    boleh lg ke kalau nk tahu mcm mane caranye smbil tdo buat duit tuh??if x keberatan,berkongsilah dgn sy..tq

    drdoom95@yahoo.com

  29. hi bro...
    sy ni msh mncri n sy gak x reti sangt pasal internet ni..
    jadi di ksempatan ini sy brharap sangat dr bro utk mngajar sy mcm mana nk cri duit lbih yg mndtangkn hasil....
    thks bro..

  30. hi bro..
    sy mamang nk sangat cari duit lebih....sy berharap bro boleh tolong sy untuk sy mncari duit lbih...
    thks bro..