Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Pergi ke pot Mat Bangla dan Mat Indon

Monday, September 27, 2010 www.tips-fb.com by Admin · 0 comments
Filed under:


Salam,

Biasakah anda melihat pemandangan di atas? Tahukan anda di manakah pemandangan tersebut?

Gambar di atas ialah gambar isteri saya sendiri sedang berurusan di WESTERN UNION. Kebanyakan IM di Malaysia sekarang menggunakan Western Union (WU) untuk mengeluarkan duit dari google adsense. Selain dari bleh mengeluarkan di pejabat WU itu sendiri, kini sudah banyak bank tempatan yang turut juga menjalankan perkhidmatan Western Union ni.

Jika anda mahu cepat boleh layari : http://www.blalang.com/wanginternet

Jika di pejabat WU biasanya dipenuhi dengan pekerja-pekerja asing spt Indonesia, Myanmar, Bangla dan sebagainya untuk diaorang hantar duit ke kampung halamannya. Sebab tu bunting diaoarang penuh dengan bahasa-bahasa yang kita tidak fahami. Malah jarang orang yang menerima wang dari WU di Malaysia ni sebab tu jika kaunter WU kalau baru buka agak-agak tercengang-cengang jika kita mahu menerima wang dari WU.

Pendedahan eksklusif Rahsia Kekayaan "Internet Marketer"

Monday, September 20, 2010 www.tips-fb.com by Admin · 0 comments
Filed under:

Bila Zamri Nanyan terbitkan sesebuah produk, saya pasti akan beri perhatian penuh...

...kerana saya tahu apa yang beliau kongsikan amat berharga.

Kali ini, beliau dedahkan satu lagi rahsia bagaimana internet marketer seperti anda juga dapat menjana pendapatan yang amat lumayan di internet.

Rahsianya ialah tak lain dan tak bukan... cipta dan jual produk digital.

Inilah yang dikongsikan di dalam Pakar Produk Digital.

Ya, mereka mempunyai produk digital sendiri untuk dijual kepada pelanggan pada harga yang tinggi.

Saya sangat teruja bila melihat sendiri senarai audio, video dan terjemahan audio yang diberikan di dalam program ini.

Baca Lagi

Cara keluarkan duit paypal ke Maybank

Sunday, September 19, 2010 www.tips-fb.com by Admin · 4 comments
Filed under:

Salam dan selamat hari raya,

Mood raya pun dah semakin berkurang, jom kita cari duit internet balik.
Tu hari saya terbaca dari blog wanmus berkaitan cara nak add fund ke paypal. Saya nak sambung pula pasal nak withdraw duit dari paypal pula.

Cara nak keluarkan duit dari paypal melalui debit card ada di blog rohaizad.

Baru-baru ni aku ada cuba mengeluarkan duit paypal melalui bank tempatan. RUpanya lebih mudah dan tak komplikated untuk transfer ke debit card. Aku jarang mengeluarkan duit dari paypal sebelum ini tetapi sejak tiba-tiba akaun aku kena limited access oleh Paypal oeh sebab-sebab yang tak pasti aku sedar bahawa duit kat paypal ni bila-bila boleh burn juga.

Baca Lagi