Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Ziddu scam..?

Sunday, July 20, 2008 www.tips-fb.com by Admin · 6 comments
Filed under:



Seorang teman telah bertanya mengenai ziddu adakah scam atau tidak. Sebenarnya saya telah join ziddu ini agak lama juga tetapi hanya baru-baru ini saya aktif menggunakannya sebagai fail hosting.

Selain dari dapat parking fail kita untuk dikongsi bersama rakan atau pengunjung blog kita juga boleh cari duit internet dengan ziddu.

Sebagai bukti di bawah ialah screenshot income saya dengan ziddu dalam masa sebulan:



Bayaran adalah melalui paypal. Ini membuktikan ziddu adalah program cari duit internet yang berbayar dan bukannya SCAM. Earning yang kita dapat ialah 0.01 sen perdownload.

Comments

6 comments to "Ziddu scam..?"
  1. mana ada scam. ramai yang dah dapat payment dari ziddu apa..

  2. payment aku from ziddu sbanyak $75.00 belum dibayar lg ni..brapa kali aku send email dkat admin tanya sal payment aku..tp xrply plak..apa kes ziddu ni?xkan xda duit dh kot nk bayar?huhuhu..
    ni yg buat aku menyampah nk pakai ziddu ni..

  3. Dapat duit memamglah dapat tapi ziddu penipu besar!!! ak upload file2 ak..pastu kawan ak gi download..sial dia tak kire..patutlah ak pelik..ak promote macam babi..diorang dl tapi ak nye earn tak naik2..last2 ak suh kawan ak confirmkan kalau dia dah dl..dia cakap dah banyak dia dl dari blog ak http://fixmaster.wordpress.com
    tapi bile ak login ziddu account dia tak up2 pon..mmg hampeh ziddu nie..sial jer..

  4. This comment has been removed by the author.
  5. This comment has been removed by the author.
  6. Ziddu meraih keuntungan bila ada orang masuk ke web depa.... depa register untuk letak iklan2 dlm web tu.....