Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Duit Pencen Dari IM

Friday, August 08, 2014 www.tips-fb.com by Admin · 1 comments

Assalamualaikum dan Salam Aidilifitri,


Yang mana subcribe newsletter saya pasti terperanjat menerima email atau melihat blog yang sudah bersawang ini aktif semula.

Kemunculan semula saya adalah kebetulan kerana rakan IM saya meminta saya mencuba program listnya. Saya pun sekarang mula free sedikit dengan tugas harian dan isteri saya sudah berniaga sendiri dengan lancar

Mengenang kembali, saya mula berhenti menjadi blogger dan IM lebih kurang 4 tahun yang lepas selepas lebih kurang 5 tahun berkecimpung dalam dunia IM. Saya berhenti dahulu kerana kesibukan tugas selepas diberi tugas baru dan isteri saya mula berniaga offline.

Pada 4-5 tahun lalu, sebelum saya berehat dari dunia IM, saya meninggalkan kenangan dari hasil cari duit internet dengan membuat renovation rumah saya.



Hehe itu sebagai kenangan saja dan saya pun hidup macam orang lain. Makan gaji, bisnes offline sehingga sekarang.

Namun.... apa yang menariknya menjadi IM pencen ni ialah saya masih dapat duit tiap-tiap bulan dari hasil kerja saya selama menjadi IM dahulu.


Duit dari adsense


Dan banyak lagi lubuk yang saya pasang lukah sebelum saya berehat sekejap. Banyak sangat tu taklah sampai 4 angka tetapi beratus juga lah. Kata orang nak buat bayar duit bil bolehlah tapi siapa nak kasi kan?

Oleh sebab tu ramai jugak member yang request supaya saya share lubuk-lubuk tu, saya tulislah satu laporan ringkas yang diedit dari laporan percuma saya dahulu.

Boleh dikatakan Laporan Percuma Cari Duit Internet Ver 2.0 jika sesiapa yang pernah membacanya dahulu. Tetapi kali ini dimudahkan dan difokus kepada lubuk-lubuk cari duit internet terus.

Ini laporan percuma yang ditulis oleh IM pencen di mana saya dapat duit pencen IM tiap2 bulan. Ada juga kemungkinan saya akan membuat come back semula ke dunia IM Malaysia walaupun tidak mengikut meanstream yang lain. Insyallah.

Ok dapatkan laporan percuma, 10 Lubuk Cari Duit Internet , dengan klik link di bawah.

http://www.isuhangat.net/lubuk

http://isuhangat.net/lubuk/ 


Salam cari duit internet.
~blalang~