Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Nyaris ke Langkawi dengan Rahsia Clickbank

Tuesday, February 10, 2009 www.tips-fb.com by Admin · 0 comments
Filed under: , ,

Salam,

Saya telah menyertai JV Partner http://www.rahsiaclickbank.com untuk kempen pra pelancaran. Bersyukur juga kerana Zamri dan Gobala sudi menerima saya untuk menjadi JV Partner diaorang.

JVpartner Rahsia Clickbank tidak mengadakan cabaran pay per lead seperti biasa iaitu tiada pemenag pertama,kedua dan seterusnya tetapi membuat kelainan dengan menawarkan hadiah-hadiah seperti :

50 Downloads – Wireless Mouse / Webcam
100 Downloads – Sunway Theme Park / SPA Voucher
200 Downloads – Nike Laptop Bag (Custom Size)
500 Downloads – iPod Nano / Swiss Army Knife
700 Downloads – 3D2N Langkawi for 2 People

Alhamdulillah saya mendapat hadiah ipod nano dan hanya Shuth (founder wangcyber) sahaja yang layak ke Pulau Langkawi. Mungkin tidak rezeki saya kerana semasa saya lihat website ppl pada pukul 1159 am saya sudah mendapat 199 downloader. Walau bagaimana pun cabaran tersebut tutup pada 9hb pukul 2.00 pm, mungkin semasa itu saya kekurangan dalam 30-40 downloader sahaja.

Apa nak buat mungkin bukan rezeki saya ke Langkawi bersama Shuth, kalau dapat pun belum tahu saya pergi lagi dan mungkin buat lelongan hadiah tersebut :). Apa pun Alhamdulillah kerana dapat ipod tersebut, terima kasih diucapkan kepada Gobala dan Zamri dan tahniah kepada Shuth kerana awal-awal lagi sudah tukar gear rendah untuk cabaran ini.

Saya bermula lambat sehari dari tarikh promosi iaitu pada 1hb Feb dan sehingga 9hb Feb dapat 699 downloader adalah satu kejayaan besar bagi saya kerana dapat menandingi nama-nama besar yang lain seperti Labanon, Smartzul, Mawardee, Ammar Azhar dan lain-lain.

Akhir kata, jangan beli buku Rahsia Clickbank sebelum anda melihat bonus tawaran saya di :
http://www.blalang.com/clickbonus.html


Salam IM
~blalang~
Jom cari duit internet~

Comments

0 comments to "Nyaris ke Langkawi dengan Rahsia Clickbank"