Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Selamat Menyambut Tahun Baru 2007

Monday, January 01, 2007 www.tips-fb.com by Admin · 0 comments

Salam,
Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha dan juga selamat menyambut tahun baru 2007.

Selamat memasang azam baru dan semoga azam tahun lepas telah tercapai. Jika belum/tidak tercapai semoga anda bekerja lebih keras untuk tahun 2007.Azam saya di arena cyber ini ialah untuk mendapat lebih dari RM1K sebulan melalui aktiviti online saya : http://www.blalang.com. Saya menjemput anda semua untuk join aktiviti-aktiviti cari duit saya sempena tahun 2007 ini. http://blalang.blogspot.com.

Antara program 2007 yang saya nantikan ialah Agloco
Ramai sudah mendengar Agloco bukan? Lagi 9 minggu agloco akan dilancarkan dan anda masih berpeluang untuk membina network anda sendiri. Saya sendiri secara peribadi tidak sabar menunggu Agloco ini dilancarkan dan untuk muat turun viewbar tool seperti yang mereka canangkan.

Blog melayu mengenai agloco ---> http://agloco-malay.blogspot.com

Selain dari itu saya juga akan menumpukan perhatian untuk jual semula ebook yang saya beli dengan harga yang sangat murah Rm20.00 sahaja. --> http://www.blalang.com/master-resell
Saya telah memasarkannya di ebay Malaysia dan sedang dalam proses untuk menjualnya di peringkat antarabangsa. Kemungkinan sempena tahu baru ini harga ebook ini akan dinaikkan lagi kerana saya mendapat nasihat dari seseorang internet-marketer SOHO yang menyatakan harga ebook ini terlalu murah dan merosakkan pasaran. Tetapi setakat ini saya belum bercadang untuk menaikkan harga ebook ini kerana saya hanya sekadar berkongsi.

Lagi satu berita menggembirakan untuk saya ialah dengan Plan 5 Bintang di mana pihak pengurusannya akan menaikkan dari level 5 ke level 10. Ini bermakna peluang untuk menambah komisyen bulanan saya. Pada bulan Dis 06 saya telah mendapat komisyen sebanyak RM81.00!!!! Lihat buktinya DI SINI. Saya juga mempelawa anda untuk sertai Plan 5 Bintang ini.Insyallah saya akan buat post khas Plan 5 bintang ini.


Untuk tahun 2006, saya bersyukur kerana mendapat pendapatan purata RM300-RM400 sebulan dari aktiviti internet blalang cari duit walau hanya 5- 6 bulan saya melibatkan diri secara serius. Ini sudah memuaskan hati saya kerana hampir 10 tahun saya berinternet tanpa income satu sen pun sebelum ini.

Sekian sahaja untuk kali ini. Tidak lama lagi saya akan membuat post iaitu program numenmail yang popular di blalang_group adalah program SCAM!!!

Comments

0 comments to "Selamat Menyambut Tahun Baru 2007"