Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Melekat di paypal

Friday, October 08, 2010 www.tips-fb.com by Admin · 1 comments
Filed under: ,

Salam Jumaat,

Nampaknya saya semakin melekat dengan gumgum.com Selain Adsense saya jarang mendapat duit USD dalam jumlah yang besar iaitu lebih dari $USD100 sebulan tetapi sejak saya join gumgum.com ni mulai entri saya pada 18 Aug

http://blalang.blogspot.com/2010/08/usd2887-dalam-masa-4-hari.html

Tidak sampai 2 bulan saya telah mendapat payment melalui akaun paypal saya sebanyak $USD 234.96 lebih kurang RM700 ++ dari gumgum. Dan cara nak ikuti program ini lagi senang dari program-program yang lain.




Baca Lagi

Adakah anda akan rugi sekali lagi? :-(

Tuesday, October 05, 2010 www.tips-fb.com by Admin · 0 comments
Filed under:

Adakah anda masih tak percaya...
...yang Pakar Produk Digital merupakan sebuah program yang MESTI dimiliki oleh anda sekarang?

Bukannya anda miliki esok...

Bukannya anda miliki lusa...

Semestinya bukannya anda miliki minggu depan...

anda MESTI miliki Pakar Produk Digital sekarang juga.

http://www.PakarProdukDigital.com

Dan bukan juga sekadar pakej Pakar Produk Digital utama tetapi pakej yang disertakan dengan seminar
eksklusif selama satu hari di Cititel MidValley, KL pada 9 Oktober, hari Sabtu nanti.

Kalau anda nak tahu, seminar Zamri Nanyan adalah sesuatu yang ditunggu-tunggu oleh pengikut beliau.
Ada yang beritahu beliau secara peribadi yang mereka rasa rugi kalau tak hadiri seminar Zamri Nanyan,
menyesal jika tak dapat hadirinya.

Ye la... bukannya senang nak berdamping dengan usahawan internet yang telah berjaya. Tambahan lagi,
bila berada di dalam seminar Zamri Nanyan, ianya seakan-akan anda belajar terus daripada beliau "LIVE", "UNCENSORED" dan TELUS...

Inilah peluang anda untuk TANYA SENDIRI masalah SPESIFIK bisnes internet anda kepada Zamri Nanyan,dan saya pasti anda ada tak kurang 7 soalan nak tanya sekarang kalau anda berjumpa Zamri secara peribadi, betul tak? :-)

Jadi, jangan buat malas dengan alasan yang menghalang kejayaan anda sendiri.

Ambil peluang ini dan beli Pakar Produk Digital yang disertakan tiket seminar Pakar Produk Digital beliau.
Lagi pun tambahan RM50 untuk seminar di HOTEL memang tak masuk akal. Patutnya beliau caj lebih tinggi.

Tapi inilah peluang anda... itu pun kalau anda ambil peluang ini dan pergi seminar beliau.
http://www.PakarProdukDigital.com

Nak tahu apa lagi yang orang lain katakan tentang Pakar Produk Digital, ini adalah satu daripadanya...
-----------------------------
Saya memang puas hati, :) Terima kasih Tuan Zamri atas produk yang sangat-sangat membantu ini. Lebih jelas. :)

Dan selepas jumpa Tuan Zamri hari tu, saya tahu ada sesuatu yang akan dikongsikan (di seminar) tetapi tidak
dikongsikan pada umum.. :)
- GERO AZRUL
-----------------------------
Lihatlah sendiri apa yang Gero Azrul katakan tentang Pakar Produk Digital, lebih-lebih lagi tentang seminar
yang bakal Zamri Nanyan adakan.


Kalau beliau pun teruja dengan Pakar Produk Digital dan tertunggu-tunggu untuk berjumpa Zamri di seminar
nanti, kenapa tidak anda?

Oh ya... terlupa pulak nak beritahu anda...
Patric Chan juga "CONFIRM" akan datang ke seminar Pakar Produk Digital. Sweeet... ! :-)
Seorang usahawan internet marketer yang telah berjaya di dalam pasaran tempatan. Seorang lagi yang memang dah berstatus jutawan.

Apa lagi yang anda nak?

Beli Pakar Produk Digital dan pilih pakej bersama tiket seminar Pakar Produk Digital. Anda tak akan rugi.
http://www.PakarProdukDigital.com/

Tapi kena pantas... kuota memang terhad.

Maklumlah, bilik seminar cuma satu dan yang akan datang pula berduyun-duyun.

Saya harap anda masih sempat untuk buat pesanan.

Jika anda ke laman web Pakar Produk Digital dan tak dapat pesan pakej bersama tiket seminar, saya minta maaf kerana kuota telah penuh.

Harapan saya anda masih lagi bertuah dan dapat hadiri seminar Pakar Produk Digital ini!

ikhlas,
blalang


ps. jumpa anda di seminar Pakar Produk Digital nanti.
http://www.PakarProdukDigital.com