Melanggan Melalui Email PERCUMA

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Buat duit internet dengan facebook

Friday, June 19, 2009 www.tips-fb.com by Admin · 0 comments
Filed under:

Salam ,

Inilah cabaran IM separuh masa seperti saya. Terpaksa kurangkan cari duit internet bagi bulan Jun ni kerana membuat benda-benda lain yang offline apabila berpindah ke pejabat baru , tempat baru dan tugas-tugas yang baru juga.

Bulan Jun 2009 ialah bulan yang amat bermakna bagi saya. Ini kerana saya telah mendapat jawatan baru di tempat bekerja saya, memindah web dan blog ke hosting baru, menggunakan laptop baru (sony vaio) dan bekerja di pejabat baru.

Kira bulan jun ni serba baru la. Malangnya oleh kerana persekitaran yang baru termasuk hosting dan laptop banyak kerja-kerja perpindahan fail terpaksa dilakukan. Maklumlah saya dah guna laptop lama lebih 3 tahun juga hosting lama yang saya dah guna lebih 3 tahun juga.

Walaupun dah backup oleh kerana hosting baru ni control panelnya agak berbeza juga dengan hosting-hosting lain - terpaksalah study dulu bagaimana ia bekerja. Malangnya ada satu folder tu dah missing jadi banyak fail yang hilang. Begitu juga dengan OS laptop baru ni iaitu Vista dan juga microsoft office 2007 yang agak berbeza dengan version sebelumnya memaksa saya belajar dulu sikit bagaimana menggunakannya. Bayangkan saya terpaksa mencari "mail option" di conrol panel vista ni hampir setengah hari untuk setup Microsoft outlook saya hehe. Begitu juga untuk mencari aplikasi "run" untuk menggunakan cmd.

Bercerita pasal buat duit internet dengan facebook, sebenarnya jemputan yang dibuat oleh Bro Richie ni dah agak lama juga tetapi kerana saya terlupa membuka google doc untuk form online blog cari duit internet ni saya bermula agak lambat. Maaf ya Richie.

Facebook biasanya tempat orang bersosial di alam cyber, mencari teman dan sebagainya. Facebook juga adalah laman komuniti sosial yang paling terkenal di Malaysia sekarang sudah melebih Myspace dan Friendster. Jadi pengguna di Malaysia ini amat ramai apa lagi jika di dunia. Maka peluang untuk buat duit internet adalah amat luas jika kita tahu cara cari duit internet dengan facebook ini.

Saya sudah membaca ebook ini, terima kasih kepada richie yang membuat ebook ini yang diterangkan secara detail dan penuh teknikal bagaimana cari duit internet dengan facebook yang tak terjangkau dek fikiran saya. Tahniah kepada beliau kerana mengajar kita cari duit internet dengan facebook yang istimewanya ianya berbahasa melayu 100% saya percaya dengan kuasa viral yang mampu kita buat dengan facebook berbanding dengan jumlah penggunanya di seluruh dunia.

Ok, kalau anda hendak tahu bagaimana caranya cari duit internet dengan facebook boleh layari link ini:

http://www.KuasaVFB.com/


Chow dulu dan jumpa lagi di lain kali.
tqvm

~blalang~
Cari duirt internet

Comments

0 comments to "Buat duit internet dengan facebook"